Upis novih članova

spirit-formPosle male pauze prošle godine, karate klub Tsunami nastavlja sa radom. Stari sajt karate.org.yu je zbog zatvaranja .yu domena premešten na novi domen karateblogger.com. Tu je i novi dizajn više o tome ovde.

Pocnite sa vežbanjem

Svake godine orgnizujemo upis novih clanova koji je otvoren dok se ne popuni grupa. Grupa ima 20 mesta i kada se popune upis je završen. Vrata su otvorena kako pocetnicima, tako i vežbacima drugih stilova borenja koje interesuje okinawa karate.

Imamo novu salu za vežbanje koja se nalazi u prostorijama Kyokushin Saveza Srbije. Jedna od najbolje opremljenih sala u zemlji – tatami, džakovi, makiware, fokuseri i dr. Našim clanovima je na raspolaganju i potpuno opremljena teretana.

Adresa: Zdravka Celara 12. (pored Hale Pionir), Beograd
Kontakt telefon: 063 74 21 444 (sensei Mirko Milutinovic ce vam dati potrebne informacije)
Email info: tokugawa@karateblogger.com
Termini: Utorak i cetvrtak 19-20 h i subota 12-13h
Prva nedelja je besplatna – dodjite i probajte da li vam odgovara ovaj tip rekreacije.
Možete i pogledati naše treninge. Oprema za pocetak – bilo kakva trenerka.

tsunami dojo1 tsunami dojo2

teretana1 teretana2

Ko smo mi?

tsunami-grbnGrupa entuzijasta koja se bavi rekreacijom, vezbajuci tehnike samoodbrane. Promovisemo i cuvamo tradicije starog okinavljanskog karatea.

Ko vežba kod vas? Samo punoletni, nemamo grupu za mladje od 15 godina. Studenti, poslovni ljudi, bivši sportisti, pocetnici i svi kojima je glavni cilj poboljsanje kondicije i ocuvanje dobrog zdravlja. Tokom ovih 10 godina postojanja kod nas su vežbali i mnogi pripadnici bezbednosnih snaga – kobre, vojna policija, mup-a, telohranitelji… , kao i treneri mnogih klubova, vrhunski takmicari sportskog karatea, shotokana, full contacta, kick boxa, akikidoa, taekwondoa i drugi koji su želeli da prošire svoje poznavanje tehnika borenja i tradicionalnog karatea neopterecenog sportskim okvirima. U poslednje vreme dolaze ljudi koji jednostavno žele da izoštre duh i oslobode se stresa prouzrokovanog današnjim tempom življenja, modernim poslovanjem, sedenjem za ra?unarom i sl.

Mi smo neprofitno udruženje i pozivamo vas da nam se prikljucite. Više o okinawa karateu možete pročitati ako malo prokrstarite sajtom. Sajt je na engleskom jeziku, ali u budućnosti obećavamo više članaka na srpskom.

Leave a Comment